Yrityssaneeraus

Hoidamme yritysaneerauksia sisarsivustomme kautta. Pääset sivustolle alla olevasta linkistä. Voit käyttää yrityssaneerauskonetta, jonka perusteella voit arvioida mahdollisuutesi pääsystä yrityssaneeraukseen.

Siirry oheisesta linkistä sisarsivustollemme: Yrityssaneeraus

MIKÄ ON YRITYSSANEERAUS?

Yrityssaneeraus on käräjäoikeuden määräämä menettely, jossa erityinen selvittäjä selvittää yhtiön taloudellisen tilan ja tekee tarvittavia toimenpiteitä yhtiön taloudellisen tilan tervehdyttämiseksi.

Lähtökohta yrityssaneeraukseen pääsemiselle on se, että yhtiö on kykeneväinen kannattavaan liiketoimintaan ja nykyisien kassavirta- tai rahoitusongelmien ratkaiseminen auttaa yrityksen pääsemään takaisin kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Yrityssaneerauksessa pyritään järjestelemään yrityksen velat sellaiseen suhteeseen liiketoimintaan ja maksukykyyn nähden, että liiketoiminta saadaan jälleen kannattavaksi.

Yrityssaneeraus voidaan kohdistaa vain toiminnassa olevaan yritykseen ja liiketoimintaan eli ei lopetettuun liiketoimintaan. Yrityssaneerausta ei voi saada, kun tarkoituksena on saneerata yhtiö ja sen jälkeen myydä liiketoiminta.

Yrityssaneeraus kohdistuu muuhunkin liiketoimintaan kuin vain yhtiön velkoihin.