Velkasaneeraus eli velkajärjestely on menettely, jossa velallisella on mahdollisuus päästä eroon veloista ja esimerkiksi säilyttää omistusasunto velkajärjestelyssä vaikka velat ovat suuret

Velkajärjestelyhakemus

Hoidamme velkajärjestelyasioita eli pääosin velkajärjestelyhakemuksia sekä velkajärjestelyn maksuohjelmia sisarsivustomme kautta. Pääset sivustolle alla olevasta linkistä. Voit täyttää velkajärjestelylomakkeen, jonka perusteella arvoimme mahdollisuutesi pääsystä velkajärjestelyyn.

www.velkajarjestelyyn.fi

Kirjoituksia

Alta löydät kirjoituksia velkasaneerauksesta eli yksityishenkilön velkajärjestelystä. Lisää kirjoituksia, tietoa velkajärjestelystä, kokemuksia velkajärjestelystä ja velkajärjestelyyn hakeutumisesta löydät sivustoltamme www.velkajarjestelyyn.fi.

Nopeasti velkajärjestelyyn

VELKAJÄRJESTELYYN NOPEASTI Helsingin Sanomissa oli alla oleva juttu velkajärjestelystä. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005723013.html Pääpaino jutussa oli toki velkajärjestelyä hakeneen henkilön pääsystä velkajärjestelyyn ja siitä, kuinka…

Oletko kiinnostunut? Lakimiehemme auttavat Teitä.

Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä. Tavoitat lakimiehemme puhelimitse, Live Chatissä sekä lähettämällä viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.