Oikeusapu tai oikeusturvavakuutus?
Mahdollista saada edullinen tai ilmainen lakimies!

Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluita, joiden kustannukset ovat hallittavissa.

Ilmainen lakimies

Oikeusturvavakuutus

Kun sinulla oikeuturvavakuutus, lakimies on ilmainen tai edullinen, sillä vakuutusyhtiö maksaa pääosan kuluista. Tyypillisesti oikeusturvavakuutus löytyy seuraavista vakuutuksista: kotivakuutus, matkavakuutus ja yritysvakuutus.

Ilmainen lakimies

Oikeusapu

Mikäli saat oikeusapua, on lakimies ilmainen. Ilmainen oikeusapu tarkoittaa, että valtio maksaa lakimiehen palkkion puolestasi. Joissakin tilanteissa voit joutua maksamaan pienen omavastuun.

Ilmainen lakimies

Oikeudenkäyntiavustaja

Mikäli joudut seksuaalirikoksen, perheväkivallan tai muun väkivaltarikoksen uhriksi eli asianomistajaksi, voidaan sinulle määrätä ilmainen oikeudenkäyntiavustaja. Hän on apuna esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Maksuttomuus on riippumaton uhrin tuloista tai varallisuudesta.

Tuntiveloitukset

Hinnat ovat alkaen hintoja.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakas tuntiveloitus alkaen 220 €/h + ALV.
Edustaminen oikeudessa 250 €/h.

Yksityisasiakkaat

Yksityisasiakas tuntiveloitus alkaen 250 €/h.
Edustaminen oikeudessa 250 €/h.

Kiinteät hinnat

Tietyissä tarkkaan rajatuissa asioissa on mahdollista antaa kiinteä hinta.

Sopimusehdot

Veloitus tapahtuu joko käytetyn ajan perusteella tai asiakohtaisesti kiinteällä hinnalla. Pääosin käytämme aikaan perustuvaa laskutusta. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti kerran kuussa. Alkuneuvottelu 15 minuuttia on maksutonta. Alkuneuvottelussa ei anneta lainopillisia neuvoja, vaan kartoitetaan tarve lakimiehelle. Tarkkarajaisissa toimeksiannoissa on mahdollista antaa kiinteä hinta. Pienin laskutusyksikkö on 15 minuuttia. Matkakulut ajan perusteella lisättynä kilometrikorvauksella 0,42 € per kilometri. Toimeksiannosta aiheutuneet kulut kuten viranomaismaksut, matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen niiden suuruisina. Poikkeuksellisen suurista tulostustöistä veloitamme 0,15 senttiä per sivu. Kiireellisissä ja iltaisin sekä viikonloppuna tehdyissä töissä korotamme palkkiota 50%.

Oletko kiinnostunut? Lakimiehemme auttavat Teitä.

Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä. Tavoitat lakimiehemme puhelimitse, Live Chatissä sekä lähettämällä viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.