VELKAJÄRJESTELYYN NOPEASTI

Helsingin Sanomissa oli alla oleva juttu velkajärjestelystä. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005723013.html Pääpaino jutussa oli toki velkajärjestelyä hakeneen henkilön pääsystä velkajärjestelyyn ja siitä, kuinka velkajärjestely on auttanut hänen elämäänsä. Omaan silmään kiinnitti huomiota etenkin pitkät käsittelyajat talous- ja velkaneuvonnoissa.

”Espoon talous- ja velkaneuvonnan jonotusaika on noin kolme viikkoa, Vantaan neljästä viiteen viikkoa ja Helsingin noin 7–8 viikkoa, mutta lomista johtuen tällä hetkellä ajat voivat näistä venyä.”

Nopeammin velkajärjestelyyn

Meidän kauttamme tehty velkajärjestelyhakemus ja maksuohjelma nopeuttavat huomattavasti prosessia. Lakimiehemme aloittavat prosessin välittömästi, kun oikeusapupäätös on saatu, jolloin koko velkajärjestelyprosessin kesto putoaa noin puoleen – yhteen kolmasosaan siitä, mitä se kestäisi talous- ja velkaneuvonnan kautta tehtynä.

Laadimme velkajärjestelyhakemuksen ohella myös maksuohjelman, joka nopeuttaa asian etenemistä kuukausilla, koska tällöin maksuohjelmaa ei laadi erillinen velkajärjestelyn selvittäjä.

Oikeusapu

Siinä tapauksessa, että tulot ovat pienet, on velkajärjestelyyn hakevan mahdollista saada oikeusapu velkajärjestelyhakemuksen ja maksuohjelman laadintaa varten.https://asiointi.oikeus.fi/web/asiointi/koelaskelma voi tehdä oikeusavun koelaskelman, joka suuntaa-antavasti näyttää, onko sinun mahdollista saada oikeusapua.

Kiireellisissä tai pienissä asioissa voit soittaa lakipuhelimeen
0600-18000*, josta saat lakiapua.

Soittamalla lakipuhelimeen 0600-18000* saat nopeaa ja asiantuntevaa lakiapua. Lakipuhelimeen vastaa aina lakimies tai varatuomari. Lakimies puhelin on edullinen lakineuvonta puhelin.

*Lakipuhelin on maksullinen puhelin, josta saat lakineuvontaa puhelimitse. Puhelun hinta on 2,44 €/min+pvm. Jonotus on maksutonta. Laskutus tapahtuu kätevästi suoraan puhelinlaskulla.