Sisarsivultamme https://velkajarjestelyyn.fi/index.html saat apua, kun tarvitset apua velkajärjestelyhakemukseen liittyvissä tilanteissa. Kyseessä on yksityinen palvelu, joka hakee sinulle nopeasti ja tehokkaasti yksityishenkilön velkajärjestelyä. 

Jos saat oikeusapua, joka on hyvin yleistä ylivelkaantuneiden tapauksessa, https://velkajarjestelyyn.fi/index.html avustaa sinua, jopa ilmaiseksi. Heidän huippuammattitaitoiset lakimiehet laativat velkajärjestelyhakemuksen alusta loppuun saakka.

Palvelun kautta sinulla on mahdollisuus päästä velkajärjestelyyn huomattavasti nopeammin kuin kunnallisen talous- ja velkaneuvonnan kautta. Älä epäröi täyttää sivuilta löytyvää velkajärjestelyhakemusta. 

Palvelun toteuttaa lakitoimisto Laki Helsinki https://www.lakihelsinki.fi/.

Kiireellisissä tai pienissä asioissa voit soittaa lakipuhelimeen
0600-18000*, josta saat lakiapua.

Soittamalla lakipuhelimeen 0600-18000* saat nopeaa ja asiantuntevaa lakiapua. Lakipuhelimeen vastaa aina lakimies tai varatuomari. Lakimies puhelin on edullinen lakineuvonta puhelin.

*Lakipuhelin on maksullinen puhelin, josta saat lakineuvontaa puhelimitse. Puhelun hinta on 2,44 €/min+pvm. Jonotus on maksutonta. Laskutus tapahtuu kätevästi suoraan puhelinlaskulla.